Filling

Vad är fillers?

Juvéderm är en gel som består av hyaluronsyra. Gelen injiceras med en tunn nål under huden och verkar på olika sätt beroende på behandlingsområde. Produkterna kan användas på tre olika sätt:

1. Reducera eller släta ut linjer, rynkor och veck.
2. Förstärka läpparna eller ansiktets konturer.
3. Addera förlorad volym i exempelvis kinder och haka.


Fillers är samlingsnamnet på de ämnen som används för att fylla ut rynkor, veck eller ge volym samt ett lyft. Det är en genomskinlig gel som är kemiskt framtagen för att efterlikna kroppens egna, naturliga hyalyronsyra. Fillers är säkert och används över hela världen för ansiktskonturering, läppförstoring och för att behandla fördjupningar i huden, såsom rynkor och ärr.

Juvederm är kliniskt framställd för att kunna ge ett mycket mjukt, naturligt och långtidsverkande estetiskt resultat.  Det innehåller också bedövningsmedel vilket gör behandlingen till en behagligare upplevelse

Juvederm är en kristallklar gel som och är baserad på ren icke-animalisk stabiliserad hyaluronsyra vilket gör att risken för överkänslighet är minimal.

 

Vilka områden kan vi behandla med Fillers?

På Laserpunkten specialiserar vi oss på ansiktskonturering, utfyllnad av läppar och behandling av rynkor. Vår personal som utför fillersbehandlingar är högt kvalificerade med lång erfarenhet.

Med fillers kan vi föryngra huden, framhäva och förstärka drag och ge den ökad lyster och fuktighet genom injektioner på rätt ställen. Genom att återskapa förlorad volym i ansiktet på ett sätt som ser naturligt ut kan du få ett ungdomligare och mer distinkt utseende. Dina linjer, rynkor och veck slätas ut – med injektion istället för kirurgi. Så oavsett om det gäller mer volym, att fylla eller jämna ut så kan vi fixa det med hjälp av Juvederm.


Med Fillers kan vi förbättra följande områden:

Hur går en fillersbehandling till?

Våra specialister börjar med en konsultation innan du behandlas med Juvederm. Om du känner att du önskar, får du bedövning före behandlingen. Det brukar inte vara nödvändigt då produkterna vi använder innehåller bedövning. Effekten är omedelbar och behandlingen är enkel och går snabbt.

Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med ditt slutresultat har vi en produkt som tar bort allt injicerat material på ett dygn och du återgår till ditt ursprungliga utseende igen. På så sätt kan du känna dig helt trygg.

Hur snabbt ser jag resultat?

En injektionsbehandling med Juvéderm är ett icke invasivt ingrepp. Resultatet syns direkt efter behandling och du kan återgå till dina vardagliga sysslor. Du bör dock följa de råd som ges av din injicerare som tex att undvika make-up i 4 timmar efter din injektionsbehandling.

Hur länge varar resultaten?

Resultatet håller vanligtvis mellan 3 till 18 månader. Beroende på vilken produkt i Juvedermserien som använts samt vilken del av ansiktet som behandlats. Din behandlare kan svara mer exakt på denna fråga utifrån den behandlingsplan som skräddarsys för just dig och ditt ansikte.

 

LADDA NER Eftervårdsbroschyr

Annonser

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑