Injektionsbehandlingar

När vi varje dag använder våra ansiktsmuskler till att kisa, se arga ut eller skratta bildas det till sist rynkor. Vi kan använda ett ämne som förhindrar och tar bort rynkor genom att hjälpa underliggande muskler att slappna av så de inte drar ihop sig. Med hjälp av att injicera ett muskelavslappnande medel stängs tillfälligt  nervimpulsen till musklerna av så de inte längre kan dras samman så att rynkor uppstår.
Effekten försvinner successivt och är helt borta efter 3 – 5 månader. Då kan du välja att göra en ny behandling för att på nytt släta ut rynkorna som då kommit tillbaka. Under en längre tid av behandling så kvarstår effekten också längre. Detta är för att musklerna då är så svaga att det tar tid innan de jobbar upp en så kraftig funktion att rynkan syns igen.

cropped-2.jpg

Det lämpar sig särskilt väl för behandling av rynkor mellan ögonen (bekymmersrynkor), de horisontella rynkorna i pannan, rynkor i ögonens utkanter (kråksparkar), runt munnen eller i käk- och halsområdet.

Efter injektionsbehandlingen så blir huden slät och fin medan obehandlade områden i ansiktet fungerar precis som innan. Du kan välja att bara behandla ett område eller flera.

 

Andra behandlingsområden med injektionsbehandlingar

Detta muskelavslappnande medel används inte bara i kosmetiska syften. Det kan användas för behandling av hand- och armsvett men det kan även hjälpa vid svår huvudvärk och migrän. Läs mer på respektive undersida.

 

Fillers med Juvederm, Emervel och Restylane

Våra fillers passar för olika rynkbehandlingar. Dina linjer, rynkor och veck slätas ut – med en injektion istället för kirurgi. Om du vill ha fylligare läppar rekommenderar vi Juvederm eller Emervel. Du ser yngre och fräschare ut på ett sätt som både känns och ser naturligt ut.

 

Hur går en injektionsbehandling till?

Vi börjar med en konsultation innan du behandlas där du tillsammans med våra läkare/sköterska kommer överens om vilken produkt som skall ansvändas. Den utvalda fillers produkten injiceras i huden för att lyfta upp vecket eller rynkan. Om du önskar får du bedövning före behandlingen men det brukar inte kännas så mycket eftersom alla produkter vi använder innehåller bedövning. Effekten är omedelbar och behandlingen är enkel och går snabbt det tar ca 30min. Efter behandlingen är det normalt att vara lite röd och svullen, har vi otur blir det ett litet blåmärke. Detta försvinner inom 1-2 veckor.

Annonser

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑